NY HINGST - Bøgegårdens Halligo Z

Halligo Z

 

”Vi kan slet ikke få armene ned!” 

Undskyld os, men vi er altså nødt til at komme ud med vores begejstring over vores nyindkøb fra Holland: Bøgegårdens Halligo Z. 

Faren Halifax van Het Kluizebos var med rytter Lorenzo de Luca én af de mest markante og imponerende internationale springheste og tidligere nr. 1 på Verdensranglisten. Halifax van Het Kluizebos er den mest vindende søn efter legendariske Heartbreaker og er med baggrund i en fantastisk morstamme en potentiel kommende stempelhingst. Halifax van Het Kluizebos er først for alvor indsat i avlen de seneste år og hovedparten af afkommene er født efter 2018. 

Morfar Comilfo Plus Z er hovedbeskeler på Stutteri Zangersheide og var som 3 års præmiehingst i såvel Westfalen som Zangersheide. Med Christian Ahlmann er hingsten international GP-placeret. Afkommene efter Comilfo Plus markerer sig særdeles stærkt på trods af deres stadige unge alder. Landon med Kent Farrington er for øjeblikket det helt store reklameskilt med mange internationale GP placeringer på 5* niveau.

I 3. led kommer holstenerhingsten Clinton, der udover at være far til Cornet Obolensky og en perlerække af topheste, selv konkurrerede på allerhøjeste internationale niveau.

I afstamningen følger herudover med Carthago, Jasper, og Le Mexico en perlerække af internationale tophingste.

Moren er Claire Z, som kun er 7 år, er selv undervejs i springsporten og M-placeret med en amatør.

Morstammen er i Europa bedre kendt som Darco-stammen og kan regnes for en af de stærkeste springstammer i Verden. Utallige kårede hingste og nogle af verdens mest succesrige springheste.

Bøgegårdens Halligo Z indeholder ALT hvad vi kan ønske os: Enorm flot type, format, galop, smidighed, korrekthed og oveni fuldstændig enestående springegenskaber! 

Halligo Z 2