Bøgegårdens Comann

Bøgegårdens Comann

Skimmel - F. 2016 - 172 cm

Fremragende springhingst, hvor ekstriør og type går hånd i hånd, med en usædvanlig springformåen

Faren Cristallo I bestod i 2006 sin 30 dages test, med topkarakter på alle områder. Fra 2010 overtog Henrik Von Eckermann tøjlerne på denne fremragende hingst. 

Cristallo I bevidste hurtigt sit værd i de højere klasser, og blev den svenske toprytters store OL-håb. Desværre pådrog hingsten sig en skade, som desværre alt for tidligt, satte en stopper for dens sportskarriere.

Bøgegårdens Comann er trukket på en af Danmarks mest dominerende hoppestammer. Moren Bøgegårdens Quintana har aflagt en fremragende afprøvning, og blev i 2011 kåret som Årets Hoppe, og tildelt guldmedalje. Som 5-årig deltog hun ved UVM på Zangersheide, hvor hun efter 2 overbevisende nulrunder gik videre til finalen.

Mormoren til Bøgegårdens Comann er Bøgegårdens Colanda. Hun aflagde en formidabel rideprøve, hvor hun blev belønnet med tre 10-taller, og endte med et samlet resultat i springning på 976 point.

Fra samme hoppestamme kommer den internationale tophest Bøgegårdens Apollonia, som bla. var placeret ved WEG i 2016 i Normandiet. 

Fra den direkte morstamme kommer også Bøgegårdens Gladiola. Bøgegårdens Gladiola har med sin faste rytter Lars Pedersen, høstet et hav af sejre og topplaceringer i internationale Grand Prixer og den eneste hest i historien, der har vundet DM 2 år i træk. Også den 3-dobbelte UVM-vinder Sezuan kommer fra denne stamme. 

Bøgegårdens Comann var i 2020 topplaceret i DRF´s springchampionat for 4 års springhingste. Succesen fortsatte i 2021, hvor han i suveræn stil med den imponerende karakter på 8,8 lå højest på landsplan. Ved DRF championatsfinalerne på Blue Hors vandt Bøgegårdens Comann den første kvalifikation med en imponerende score på 9,0. Succesen fortsatte på finaledagen, hvor han scorede den højeste stilkarakter inden omspringningen.

Bøgegårdens Comann aflagde i 2021 en imponerende materialeprøve, hvor han med hele 867,5 point havde afprøvningens højeste resultat. Blandt karaktererne kan fremhæves 9 i kapacitet, samt 9 i galop.

Championatssuccesen fortsatte i 2022 med suveræne optrædener. Under finalestævnet på Blue Hors vandt Bøgegårdens Comann 2. kvalifikation og endte på en flot 6. plads i finalen. 

Vi venter os virkelig meget af dette ekstreme springtalent. De store internationale baner bliver uden tvivl hans fremtid og udlandets interesse for ham er allerede nu betydelig.

Vi har nu set de første føl fra Comann, og de indfrier til fulde de meget store forventninger vi havde.

Kun frostsæd.

DKK 1000 (1. portion) + DKK 7000 + moms efter 70 dage / EUR 1100 + VAT