Chopin Van Het Moleneind

Chopin

Brun - F. 2002 - 170 cm

Ny på Bøgegården er denne super karismatiske topatlet Chopin van het Moleind. Efter et langt og succesrigt stævneliv har vi indgået en aftale med familien Velin om at kunne tilbyde dette virkelig værdifulde springblod til vores avlere. 

Chopin's far er salsa- og sportslegenden Quick Star. Denne lille gummibold har både vist enorm gennemslagskraft i sporten på allerøverste hylde med Meredith Michaels-Beerbaum og sideløbende skabt en avlskarriere som kun ganske få. At få en oplistning af succesrige afkom er uoverskueligt. Dog kan vi ikke komme udenom at nævne Big Star, der med Nick Skelton i sadlen nærmest definerede springsporten i en periode: OL Guld i både 2012 (London) og 2016 (Rio de Janeiro), vinder Aachen Grosser Preis og GP La Baule er nogle af Big Stars store meritter.

Morfar til Chopin er ingen ringere en fænomenet Darco. Selv international topatlet med Ludo Phillipaerts og medaljetager ved OL i 1992 har Darco markeret sig stærkt som både far og morfar i talrige topheste over hele verden. Indstilling, galop og kapacitet er og bliver Darco's varemærke - også i avlen.

I 3. led finder vi Codexco. Denne Codex (Cottage Son xx)- søn producerede i dens aktive avlsperiode flere fremragende internationale springheste bla. Nura (Chopin's mormor/Ludo Phillipaerts, Joyride, Leslie McNaught-Mändle), TJ (Hen van de Pol) etc.

Morstammen på Chopin er yderst interessant, idet stammoder Nura (mormor) har vundet internationale GP og Nations Cup og blev mor til den internationale tophest Hidden Creek Quervo Gold (Qura), der med Margie Engle-Goldstein var med på det amerikanske OL-hold i Beijing, 2008.

Chopin van het Moline har internationale placeringer i 260 cm og var bland andet en del af det danske EM-hold i 2017 i Göteborg samt på det vindende Nation Cup-hold i Uggerhalne i 2017.

Chopin har 1 årgang føl (2009) fra hans tid i Belgien. Herfra er et stort ental placeret i internationalt S.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 6000 + moms / EUR 1250 + VAT