Syvhøjegårds Unforgetable S

Hingstefoto_Afstamning_Unforgetable.jpg

Skimmel – F.2015– 168 cm 

FAREN, UNTOUCHABLE, HAR PÅ GANSKE FÅ ÅR GRUNDLAGT SIN EGEN STÆRKE HINGSTELINJE I EUROPA

Moren, sølvmedalje- og elitehoppen Coco Chanell S, er dansk springavls ukronede dronning. Morstammen er velkendt for dens enorme gennemslagskraft og har leveret kårede hingste og internationale topheste på samlebånd. Coco Chanell S var selv placeret i 140 cm og var nr. 4 ved det danske springchampionat som 6-års. Coco Chanell S er søster til HH Colorado S, Miss Baloubet S og Caletta S, som alle er placeret internationalt i 150/160 cm. Også den kårede hingst og UVM-finalist Libertino S er blandt søskendeflokken. Fra samme morstamme kommer i øvrigt de internationale Grand Prix-heste Hazel BS, Conjurer, Nørremøllehøjs Ariel, Lucky Light, Lavitta, Cambridge S, Cape Town S, Chanel R og Caddie R og helt aktuelt den unge Happy Feets, der med Stein Endresen har imponeret internationalt og for nylig vandt Grand Prixen ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, samt World Cup-placerede Conjurer.

Syvhøjegårds Unforgetable S var med en hammerslagspris på kr. 300.000 det dyreste føl ved elitefølauktionen i 2015.

Syvhøjegårds Unforgetable S er en på alle måder komplet hingst. Et nærmest fejlfrit eksteriør i kombination med en særdeles smidig og stærk overlinje muliggør et springpotentiale, som i teknik og kapacitet er af absolut verdensklasse. Galoppen er i særklasse og en kommende international springstjerne værdig. I 2018 brillerede Syvhøjegårds Unforgetable ved at være topplaceret ved materialprøven. Hele fire gange fik han karakteren 9,0, og ved testrytteren scorede han imponerende 9,5 i kapacitet.

De første følårgange har imponeret alle. 2 imponerende hingste, fra første følårgang, opnåede kåring i Herning 2022. Ligeledes i 2022 stillede han den fløjhoppen i 2 års-springholdet i Region 4. Igen i år stiller Syvhøjegårds Unforgetable S med 2 særdeles interessante og talentfulde unghingste ved hingstekåringen i Herning.

Hingstens sportslige karriere hidtil, har på alle måder været fremragende. I 2021 vandt han sølv ved det danske springchampionat som 6 års. I 2022, som bare 7 års, kunne han, bogføre sine første internationale M-placeringer og var endvidere placeret ved CSIO U18 Nationsspringninger. 

Sammen med mange eksperter er vi overbeviste om at Syvhøjegårds Unforgetable S står foran sit helt store gennembrud på den internationale scene såvel i avlen som i sporten.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 6000 + moms / EUR 1250 + VAT

Videoklip.pngVideoklip.png