Syvhøjegårds Unforgetable S

Hingstefoto_Afstamning_Unforgetable.jpg

Skimmel – F.2015– 168 cm 

FAREN, UNTOUCHABLE, HAR PÅ GANSKE FÅ ÅR GRUNDLAGT SIN EGEN STÆRKE HINGSTELINJE I EUROPA

Moren, sølvmedalje- og elitehoppen Coco Chanell S, er dansk springavls ukronede dronning. Morstammen er velkendt for dens enorme gennemslagskraft og har leveret kårede hingste og internationale topheste på samlebånd. Coco Chanell S var selv placeret i 140 cm og var nr. 4 ved det danske springchampionat som 6-års. Coco Chanell S er søster til HH Colorado S, Miss Baloubet S og Caletta S, som alle er placeret internationalt i 150/160 cm. Også den kårede hingst og UVM-finalist Libertino S er blandt søskendeflokken. Fra samme morstamme kommer i øvrigt de internationale Grand Prix-heste Hazel BS, Conjurer, Nørremøllehøjs Ariel, Lucky Light, Lavitta, Cambridge S, Cape Town S, Chanel R og Caddie R og helt aktuelt den unge Happy Feets, der med Stein Endresen har imponeret internationalt og for nylig vandt Grand Prixen ved det internationale stævne på Vilhelmsborg, samt World Cup-placerede Conjurer.

Syvhøjegårds Unforgetable S var med en hammerslagspris på kr. 300.000 det dyreste føl ved elitefølauktionen i 2015.

Syvhøjegårds Unforgetable S er en på alle måder komplet hingst. Et nærmest fejlfrit eksteriør i kombination med en særdeles smidig og stærk overlinje muliggør et springpotentiale, som i teknik og kapacitet er af absolut verdensklasse. Galoppen er i særklasse og en kommende international springstjerne værdig. I 2018 brillerede Syvhøjegårds Unforgetable ved at være topplaceret ved materialprøven. Hele fire gange fik han karakteren 9,0, og ved testrytteren scorede han imponerende 9,5 i kapacitet.

De første følårgange har imponeret alle. Flere kårede hingste og tegner nu også til at blive en af springavlens helt markante nedarver på springsiden. Afkommene springer med stort overskud, er super forsigtige og herudover giver Syvhøjegårds Unforgetable S sin egen enorme ridelighed med til sine børn i udpræget grad.

Hingstens sportslige karriere hidtil, har på alle måder været fremragende. I 2021 vandt han sølv ved det danske springchampionat som 6 års. I 2022, som bare 7 års, kunne han, bogføre sine første internationale M-placeringer og var endvidere placeret ved CSIO U18 Nationsspringninger. 

I 2023 er hans sportslige udvikling fortsat med stærke internationale præstationer i 145 cm.

På det sølvvindende hold ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy 2023.

Sammen med mange eksperter er vi overbeviste om at Syvhøjegårds Unforgetable S står foran sit helt store gennembrud på den internationale scene såvel i avlen som i sporten.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 6000 + moms / EUR 1250 + VAT

Videoklip.pngVideoklip.png