Bøgegårdens Zidane

Hingstefoto_Afstamning_Zidane.jpg

Skimmel - F. 2014 - stg. 171 cm

FREMRAGENDE SPRINGHINGST AF INTERNATIONAL AFSTAMNING OG SNIT

Topmoderne springtype ud af det bedste blod, som for øjeblikket findes i verden.

Faren, Zirocco Blue, har i de seneste par år med Jur Vrieling høstet talrige sejre og placeringer i internationale Grand Prixer, Nations Cups, World Cups samt hollandske mesterskaber. I 2015 blev det til guld for hold og en individuel 5. plads ved EM i Aachen. Avlsmæssigt regnes Zirocco Blue i dag for én af de mest toneangivende og lovende faderhingste i verden. Zirocco Blue er ud af en meget præstationsstærk hoppestamme, hvor moren, Licorne des Forets, har sprunget 1.50 m på internationalt niveau.

På morsiden af Zidane finder man den legendariske Indoctro, som er far til 14 kårede sønner og mere end 130 afkom med sejre og placeringer i S-springning. Ved de Olympiske Lege i 2008 havde Indoctro tre afkom udtaget – VDL Orestus, Don Porfirio og Picolien Zeldenrust.

Morstammen har produceret et stort antal internationale Grand Prix-heste og kårede hingste. Hingsten har med de første to følårgange triumferet med imponerende føl og har til fulde indfriet vores store forventninger til ham. Hans eget moderne og yderst korrekte eksteriør videregives til afkommet i udpræget grad. Føllene er meget højtstillede. Samtlige bedømte føl efter ham i 2018 fik prædikatet ”særdeles god galop”.

I 2017 aflagde Zidane en flot materialprøve. Han var topplaceret ved det danske springchampionat 2018, og i 2019 imponerede han ved at blive en flot nr. 2 i det danske championat for 5-årige springheste efter en fantastisk omspringning. Zidane var endvidere deltager ved UVM på Zangersheide.

2 fantastiske sønner er udtaget til Hingstekåringen i Herning 2023.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 5000 + moms / EUR 1100 + VAT 

Videoklip.png