Bøgegårdens Gladiator

Hingstefoto_Afstamning_Gladiator.jpg

Brun - F. 2016 - stg. 168 cm 

FREMRAGENDE SPRINGHINGST, HVOR SPRINGEGENSKABER, EKSTERIØR OG TYPE GÅR HÅND I HÅND MED SUBLIM SPRINGFORMÅEN PRÆGET AF USÆDVANLIG KRAFT

Faren, fløjhingsten Bøgegårdens Gladiola, er trukket på én af Danmarks mest dominerende hoppestammer, hvor den internationale tophest Bøgegårdens Apollonia er én af de mange imponerende topheste. Bøgegårdens Apollonia var placeret ved VM i 2016. Fra den direkte morstamme kommer også Bøgegårdens Quidam, der har internationale Grand Prix-placeringer. Også den 3-dobbelte UVM-vinder Sezuan kommer fra denne fantastiske morstamme. Bøgegårdens Gladiator er et vellykket eksperiment, hvor både faren og moren begge kan føres tilbage til Lagano-datteren Lajka. Netop denne Lagano-hoppe har fået ekstrem indflydelse på varmblodsavlen i hele verden, da alle følgende tophingste kan føres tilbage hertil: Sezuan, Bøgegårdens Santiago Bernabéu, Bøgegårdens Gladiola, Bøgegårdens Lantano m.fl. Både mor og mormor har aflagt særdeles gode rideprøver. Således har mormor Bøgegårdens Colanda aflagt en rideprøve med 3 x 10,0 og et samlet resultat i springning på 976. Bøgegårdens Gladiator bestod sin materialprøve i 2019 i suveræn stil. Det samlede springresultat endte på 817 point. Specielt skal fremhæves 2 x 8,5 fra fremmedrytteren, der var meget begejstret for hingstens ridelighed og kapacitet.

Bøgegårdens Gladiator vandt som 5 års og 6 års det danske springchampionat. Begge år endte han i finalen med omspringning blandt de 5 bedste. Her satte Bøgegårdens Gladiator en tyk streg under at han i hurtighed og effektivitet over springene er i en klasse for sig. Både i 2021 og 2022 var hingsten i finalen ved UVM på Zangersheide.

I 2023 er der med denne enorm talentfulde hingst indgået et partnerskab med Frandsbjerg Horses. Samarbejdet mellem Frandsbjerg Horses v/ Tinna og Søren Rasmussen og Stald Bøgegården er efterhånden velkendt. Et samarbejde som har udviklet sig over årene og som vi er yderst glade for og tilfredse med, da vi på den måde kan bevare de bedste danske heste på danske hænder.

Hingsten rides fremadrettet af Lars Pedersen.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 5000 + moms / EUR 1100 + VAT

Videoklip.pngVideoklip.png