Bøgegårdens Commarron z

Hingstefoto_Afstamning_Commarron.jpg

Mørkebrun - F. 2012 - 169 cm

Imponerende hingst, med sublime springegenskaber og fremragende afstamning

Faren Comme il Faut har i de senere år bevist sit værd på den internationale scene, hvor den sammen med tyske Marcus Ehning har været en fast del af det tyske landshold. 

Parret har de høstet talrige placeringer i Nations Cups, Mesterskaber og utalige topplaceringer ved World Cup og Global Champions Tour stævner i hele verden.

Comme il Faut er ud af en af verdens absolutte stærkeste hoppestammer. Moren er den legendariske Ratina Z, som med først Piet Raijmakers og senere Ludger Beerbaum, er én af verdens mest vindende springheste gennem tiderne. 2 x OL holdguld, individuelt OL-sølv, World Cup-vinder, EM-Guld er blot nogle af meritterne for dette fænomen.

På morsiden af Bøgegårdens Commarron Z finder man Cassaro, som er ud af en af de allerbedste hoppestammer i Tyskland, nemlig holstenerstamme 3389. Cassaros mormor er en af holstens allermest anerkendte hopper; Wisma. Wisma er mor til flere Grand Prix heste, hvoraf 3 af dem samtidig har opnået avlsstatus af internationalt ry, nemlig Cassini I, Cassini II samt Clarimo.

Morstammen har produceret et utal af internationale Grand Prix-heste og kårede hingste.

Bøgegårdens Commarron Z har i de senere år høstet talrige placeringer og sejre i internationale 145 cm klasser, under den tyske toprytter Katrin Eckermann.

Bøgegårdens Commarron Z gik i 2022 mange internationale stævner med mange flotte placeringer. Bla. 4. plads 145 cm ved CSIO*** Uggerhalne, på det danske nationshold U18 ved CSIO Zuidwolde og på det danske nationshold ved EM for U18 i Oliva Nova, Spanien.

I 2023 venter vi i spænding første følårgang. Vi har stor tiltro til at dette naturtalent virkelig kan markere sig i den danske springhesteavl.

DKK 1. rate 3000 + 2. rate 6000 + moms / EUR 1250 + VAT 

Videoklip.pngVideoklip.png