Bøgegårdens Commarron z

Commarron ZIMG_0455 kopier.jpgImponerende hingst, med sublime springegenskaber og fremragende afstamning. 

Faren Comme il Faut har i de senere år bevist sit værd på den internationale scene, hvor den sammen med tyske Marcus Ehning har været en fast del af det tyske landshold. 

Parret har de høstet talrige placeringer i Nations Cups, Mesterskaber og utalige topplaceringer ved World Cup og Global Champions Tour stævner i hele verden.

Comme il Faut er ud af en af verdens absolutte stærkeste hoppestammer. Moren er den legendariske Ratina Z, som med først Piet Raijmakers og senere Ludger Beerbaum, er én af verdens mest vindende springheste gennem tiderne. 2 x OL holdguld, individuelt OL-sølv, World Cup-vinder, EM-Guld er blot nogle af meritterne for dette fænomen.

På morsiden af Bøgegårdens Commarron Z finder man Cassaro, som er ud af en af de allerbedste hoppestammer i Tyskland, nemlig holstenerstamme 3389. Cassaros mormor er en af holstens allermest anerkendte hopper; Wisma. Wisma er mor til flere Grand Prix heste, hvoraf 3 af dem samtidig har opnået avlsstatus af internationalt ry, nemlig Cassini I, Cassini II samt Clarimo.

Morstammen har produceret et utal af internationale Grand Prix-heste og kårede hingste.

Bøgegårdens Commarron Z har i de senere år høstet talrige placeringer og sejre i internationale 145 cm klasser, under den tyske toprytter Katrin Eckermann.

Vi er utrolig stolte af at kunne tilbyde en hingst i den kaliber til avlerne, og vi spår Bøgegårdens Commarron Z en lys fremtid på de store springbaner, og en spændende avlerkarriere.

Kåret i Dansk Varmblod og de tyske forbunde.

DKK 1. rate 3.000 + 2. rate 4.000 + moms / EUR 900 + VAT 

 

Videoklip.pngVideoklip.png