Syvhøjegårds Unforgetable S

 Skimmel – F.2015– 168 cm untouch.png

Præmiehingst i Dansk Varmblod 2018

FAREN, UNTOUCHABLE, HAR PÅ GANSKE FÅ ÅR GRUNDLAGT SIN EGEN STÆRKE HINGSTELINJE I EUROPA. Moren, sølvmedalje- og elitehoppen Coco Chanell S, er dansk springavls ukronede dronning. Morstammen er velkendt for dens enorme gennemslagskraft og har leveret kårede hingste og internationale topheste på samlebånd. Coco Chanell S var selv placeret i 140 cm og var nr. 4 ved det danske springchampionat som 6-års. Coco Chanell S er søster til HH Colorado S, Miss Baloubet S og Caletta S, som alle er placeret internationalt i 150/160 cm. Også den kårede hingst og UVM-finalist Libertino S er blandt søskendeflokken. Fra samme morstamme kommer i øvrigt de internationale Grand Prix-heste Hazel BS, Conjurer, Nørremøllehøjs Ariel, Lucky Light, Lavitta, Cambridge S, Cape Town S, Chanel R og Caddie R samt utallige flere.
Syvhøjegårds Unforgetable S var med en hammerslagspris på kr. 300.000 det dyreste føl ved elitefølauktionen i 2015.
Syvhøjegårds Unforgetable S er en på alle måder komplet hingst. Et nærmest fejlfrit eksteriør i kombination med en særdeles smidig og stærk overlinje muliggør et springpotentiale, som i teknik og kapacitet er af absolut verdensklasse. Galoppen er i særklasse og en kommende international springstjerne værdig.
I 2018 brillerede Syvhøjegårds Unforgetable ved at være topplaceret ved materialprøven. Hele fire gange fik han karakteren 9,0, og hos testrytteren scorede han imponerende 9,5 i kapacitet.
Vi er meget stolte over at kunne tilbyde denne unge komet, som vi er overbeviste om både sportsligt og avlsmæssigt står foran en blændende international karriere!
Testet WFFS-fri.

Bedækning første rate: kr. 3.000,-
Bedækning anden rate: kr. 4.000,-

Alle priser er incl. inseminering og excl. moms.