Bøgegårdens Gladiola

Brun - F. 2012 - stg. 168 cmgaldiola.png
Kåret og fløjhingst i Dansk Varmblod 2016

SUPER MODERNE SPRINGHINGST MED INTERNATIONALT BLOD PÅ BÅDE MOR- OG FARSIDE. I 2015 kåret i DV og udnævnt til præmiehingst, hvor dommerne udtalte, at det var en hingst med ubegrænset kapacitet. Med en fremragende materialprøve i bagagen blev han i 2016 udnævnt til fløjhingst i Dansk Varmblod og vinder af Elvin Rasmussens vandrepokal for bedste danskopdrættede hingst i 4-års holdet.
Bøgegårdens Gladiola er trukket på en af Danmarks mest dominerende hoppestammer. Moren, Bøgegårdens Acorona, er ud af samme hoppestamme som den internationale tophest Bøgegårdens Apollonia. Bøgegårdens Apollonia var placeret ved VM i 2016. Fra den direkte morstamme kommer også Bøgegårdens Quidam, der har internationale Grand Prix-placeringer. Også den 3-dobbelte UVM-vinder Sezuan kommer fra denne fantastiske morstamme.
Faren, Bøgegårdens Graf’s Stakkato, har allerede i sine første årgange produceret kårede hingste samt mange talentfulde springheste heriblandt vinderen af 5-års championatet og UVM-finalist Justin Beaber-EM. I 2014 var han ligeledes far til årets 2-års hoppe, Bøgegårdens Leona.
Bøgegårdens Gladiola har med sine første følårgange levet op til vores store forventninger. Føllene er udtryksfulde, smukke, højtstillede, ædle og med super udtryk. Derudover besidder de alle en stor og rummelig galop. Således er to fantastiske unghingste udtaget til Herning 2019.
2016 blev året, hvor Bøgegårdens Gladiola indtog de danske springbaner med stor succes. Her vandt han i suveræn stil det danske championat for 4-års springheste. I 2017 fortsatte succesen med talrige sejre og placeringer. Hingsten var igen topplaceret ved det danske springchampionat. Endvidere var Bøgegårdens Gladiola finaleplaceret ved UVM på Zangersheide i 2017 og 2018 og placeret som nr. 5 ved det danske springchampionat for 6-års. Siden slutningen af 2018 rides hingsten nu af landsholdsrytteren Lars Pedersen, og parret har allerede imponeret med flere internationale placeringer. Vi forventer os rigtig meget af denne fantastiske springer i 2019!

Bedækning første rate: kr. 3.000,-
Bedækning anden rate: kr. 5.000,-

Alle priser er incl. inseminering og excl. moms.