Bøgegårdens Bamuda

Mørkebrun – F.2015– 168 cm
bamuda.png

FREMRAGENDE SPRINGHINGST, HVOR SPRINGEGENSKABER, EKSTERIØR OG TYPE GÅR OP I EN HØJERE ENHED. Faren til Bøgegårdens Bamuda, Balou, blev udnævnt til præmiehingst i Herning i 2013 og blev under OS-kåringen i Tyskland udnævnt til 2. reservesieger. Balou vandt sin materialprøve og blev fløjhingst i 4-års holdet.
Bøgegårdens Bamuda er ud af Bøgegårdens fantastiske og præstationsstærke hoppestamme, der gennem de senere år har høstet stor international anerkendelse. Moren, Bøgegårdens Acorona, har selv aflagt en formidabel sadelkåring og er avlsmæssigt særdeles stærk med tre generationer af elitehopper. Ud af denne fantastiske morstamme kommer fløjhingsten og UVM-finalisten Bøgegårdens Gladiola, VM-hesten Bøgegårdens Apollonia, den 3-dobbelte UVM-vinder Sezuan m.fl.
Bøgegårdens Bamuda er i besiddelse af et yderst korrekt eksteriør og fantastisk type af helt moderne snit.
Bøgegårdens Bamuda er en hingst, som springer med uovertruffen kvalitet og teknik og er i besiddelse af en enorm kapacitet. Det hele afrundes af en galop fuld af smidighed.
Bøgegårdens Bamuda aflagde i 2018 en flot materialprøve, hvor han fik udtalelsen ”Særdeles gode konkurrenceegenskaber i springning”. Hingsten blev ved materialprøven fremhævet for sit fantastiske og samarbejdsvillige temperament.
Vi glæder os til en stærk følårgang efter denne dejlige hingst i 2019.
Testet WFFS-fri.

Bedækning første rate: kr. 3.000,-
Bedækning anden rate: kr. 3.000,-

Alle priser er excl. moms.